Vad är Winter Guard?

Vintern vakt är det namn som används för att hänvisa till verksamhet i samband med ett marching band färg vakt när de måste flyttas inomhus för vintern föreställningar. Färg vakt använder generellt flaggor eller sablar, tillsammans med dräkter och dans, för att lägga till visuella element till marschera framträdanden. Rekvisita och musik används också i dessa händelser. Denna typ av skydd är ofta förväxlas med gymnastik, konståkning och dans.

Det finns ingen specifik ålder, ras eller krav sex för att gå med i vintervakt. Även vintervakt brukar ses som en ungdomsverksamhet, kan äldre individer gå lika bra i samhällen där vuxna musikkårer är populära. Medlemskapet har vanligtvis begränsas till trettio artister per lag. Även om det finns flera olika typer av vakter för vintern, de flesta är skolbaserad och tävla i skolastiska kategorier. Generellt behöver vakter inte acceptera någon under nio års ålder.

Tävlingarna för vintervakt startar vanligtvis i januari, så de flesta flesta vakter börja träna på sommaren, eller, om det är för en skola, så snart skolor startar. Föreställningarna brukar hålls i en gymnastiksal eller arena eftersom föreställningarna och tävlingar hålls under vintermånaderna. Guard under vintern hålls även inomhus så att deltagarna har tillräckligt med utrymme för att lägga golvet tarp ned som de använder för föreställningar. Denna typ av skydd är också så hålls inomhus så det finns tillräckligt med utrymme för att utföra utan med färre skaderisker göra för att is och snö.

Varje prestation har tema, med detta kommer de att ha rekvisita och musik som inrättats för att låta publiken att förstå och se temat. De har en särskild tidsfrist de kan utföra. Detta kan omfatta inrättande av rekvisita och golvfälla, tillsammans med den verkliga prestandan själv. Tidsfristen för varje vinter vakt kommer att skilja eftersom varje gren har olika kriterier som de måste uppfylla. Denna kriterier och tidsgräns avgör hur vakt platserna i konkurrensen.

Den uniform för vintervakt består vanligen av kläder kläder som är flashiga och sticker ut. Dessa uniformer är ett mycket enkelt sätt att uppmärksamma publiken och domarna att artisterna. Tillsammans med uniformer, artisterna använder också sina kroppar och andra föremål för att väcka uppmärksamhet och att hjälpa publiken att förstå bättre prestanda.

Vinterskydd kan använda många flaggor, sablar och gevär. Dessa poster är bara rekvisita, men; de är inte farliga. Dessutom är dessa rekvisita är oftast lätt och enkel att hantera. Artisterna regelbundet snurra, snurra, och kasta rekvisita i luften under föreställningen. Denna typ av prestanda anses vara en sport, men för vissa är det ett konstverk.