Vad är Trolldruva?

En blommande växt, Trolldruva är hemma i västra Asien och Europa. Även ganska giftig, har det länge använts som ett naturläkemedel, även om dess giftiga natur gör det till en farlig anläggning att använda, och det bör endast administreras av experter. Det är också odlas som prydnadsträdgårds accent.

I homeopati, är den svarta roten av Trolldruva används. Det anses ett botemedel för katarr, eller inflammation i slemhinnorna. Detta kan vara särskilt användbart i luftvägarna. Anläggningen kan också fungera som en spasm nedsättande.

Vissa sorter av Trolldruva, eller trolldruva, kan användas för att behandla giftiga bett, i synnerhet de av skallerormar. Av detta skäl, är anläggningen som ibland kallas en skallerorm ört. Även doften av anläggningen kan locka paddor, kan obehaglig lukt att hålla skadedjur och insekter borta.

Reumatisk feber kan behandlas med blommande växt. Några nervösa syndrom symtomen har lindrats genom dess användning också. Några andra åkommor som kan behandlas genom Trolldruva innefattar astma, sköldkörtel svullnad, och allmän reumatism.

Som en potentiellt dödlig växt bör trolldruva endast användas under övervakning av en läkare väl insatt i växtens egenskaper. Även om alla delar av växten är potentiellt dödliga att inta, bären är dess mest giftiga delen. Gravida och ammande kvinnor bör helt undvika anläggningen.

Andra namn som Trolldruva kan kallas inkluderar toadroot, ört Christopher, bugbane och eurasiska trolldruva. De perrenial kan bli upp till 12 till 24 inches (30 till 60 centimeter) i höjd. Trolldruva frodas på kalksten, i aska skogen, djupa eller ljusdunkel skugga områden, och i humusrika, fuktiga, steniga skogen. Om odlas i närheten av andra växter, kommer det att ta över området, särskilt med baljväxter.

Anläggningen är något duniga och mörkgrön, med spetsade vita blommor med 5:56 kronblad, tandade blad grupperade parvis och 05:56 foderblad nedanför kronbladen. Växtens hermafroditiska blommor, pollineras av flugor och skalbaggar, blommar i juni. Dess frukter mognar i höst.

Baneberry producerar en glänsande, äggformat frukt i form av en svart bär, som, även ofarliga för fåglar, anses vara mycket giftiga för människor. Dessa bär är fyllda med kardiogen toxin. Vid förtäring, kan de orsaka sedering, hjärtstillestånd, eller död.

Asiatiska Trolldruva bär används ibland med alun för att skapa ett svart färgämne. Europeiska sorter har röda bär. En liknande anläggning i Amerika, Actaea alba, sport vita bär.