Vad är en Bitring?

Vårdgivare av spädbarn vet att barnsjukdomar, den tid då en Babya € ™ s främsta uppsättning tänder sticker ut genom tandköttet, kan vara obehagligt för barn. Det finns flera olika metoder för att lindra smärtan av barnsjukdomar, och en av de enklaste och vanligaste är att ge barnet en bitring att tugga på. En bitring är något säkert föremål som används av barnet att tugga på, som ger tillfällig lindring från tandvärk. Bitringar finns i en mängd av material, former, färger nivåer av effektivitet och säkerhet.

Barnen börjar vanligtvis barnsjukdomar processen mellan tre och 12 månaders ålder, och för de flesta barn, framträder den första tanden vid cirka sex månader. De primära tänder långsamt bryta igenom huden i tandköttet, vilket kan orsaka obehagligt tryck och smärta för barnet. Medan vissa barn tycks inte påverkas, vanliga symtom på tandvärk inkluderar överskotts saliv eller dreglande, kinkighet, vägran att äta eller dricka på grund av smärta i munnen, låg feber, och en ökad tendens att tugga på fingrarna och eventuella invändningar barnet kan stoppas i munnen. Det är därför dedikerade bitringar är mycket användbara i lugnande en barnsjukdomar baby.

Medan bitringar kan vara en enkel hushållsobjekt, som en kall fuktig tvättlapp, en stor träslev eller fryst frukt i en nätpåse, det finns ett enormt utbud av barnsjukdomar leksaker som säljs i handeln. Vissa bitringar kommer i färgglada plast och gummi för att motivera barnet att nå för dem, samtidigt som möjliggör koordination mellan hand och öga. Andra bitringar kommer i naturmaterial, såsom trä och organiska bomullstyger, för att minska Babya € ™ s exponering för kemikalier. Många spädbarn produkter, inklusive bitringar, säljs och marknadsförs som inte har någon bisfenol-A eller BPA, en kemikalie som ofta finns i plaster som kan vara giftiga. Bitringar fyllda med geler eller andra vätskor än vatten tros av vissa vara farligt, eftersom många av dessa ämnen har visat sig vara giftiga och kan bära farliga bakterier.

Som barn går igenom olika faser av barnsjukdomar, deras bitring behov förändras. När de först börjar FÅ TÄNDER, barn behöver bitringar som är mjukare för att hålla sina ömma tandkött säker från blåmärken. Bitringar fyllda med destillerat vatten som har kyld eller trasa bitringar kan fungera bra för detta steg. För att undvika att skada utvecklings tandkött, rekommenderas att bitringar aldrig placeras i frysen. En bitring ska aldrig vara liten nog för ett barn av misstag svälja eller kvävas på.

När tänderna uppstår, kan en gummi eller texturerad bitring fungerar bra för att massera tandköttet runt dessa nya tänder. Dessa bitringar tenderar att vara plattare och ha gropiga ytor för barn att bita ner på. Det är mycket viktigt att alltid kontrollera en bitr för skada, för att förhindra att barnet från kvävning på tuggade-off bitar, och frekvent rengöring och desinfektion av bitringar är avgörande för att förhindra spridning av bakterier.

  • Tandsprickning kan orsaka barn att utveckla en låg feber.
  • De flesta plastbitringar som säljs idag har inte bisfenol-A.
  • Spädbarn vars tänder växer i ges vanligtvis bitringar att tugga på.