Hur hitta Ritning Inspiration

Artista € ™ s blocket (vad du har när du canâ € ™ t komma på något att rita) kan slå till när som helst. Lyckligtvis kan inspiration slå när som helst, också! Du måste bara veta var man ska leta. För att rensa din kreativa flöde, prova dessa tips:

  • Gå en promenad (eller bara sitta ute en stund) för att rensa ditt sinne och samla ny sensorisk stimulering. Medan du € ™ re ut, titta runt. Ta in allt du kan om din omgivning: ljus, färger, former, ljud, lukter, temperatur, och så vidare.
  • Titta på konst som görs av andra för att få idéer för din egen. Om man tittar på konsten är som mat för en konstnär. Du behöver bara det. Besök en lokal konst museum eller galleri. Gå till biblioteket och bläddra i konstböcker. Få online och skriv ritningar i en sökmotor.
  • Gör en inspirationsvägg eller journal. Fyll den med vykort, fotografier, skisser, och allt annat som slår dig. När som helst du hittar en bild som du gillar i en tidning eller tidskrift, klipp ut den och lägga till den i din samling. När du har idéer, anteckna dem att använda senare.
  • Om en idé precis wonâ € ™ t komma, donâ € ™ t kraft det. Har något annat för en stund för att ta dig bort ritning. På kort tid, kommer idéerna komma översvämningar igen.